Reseliva Rezervasyon Motoru & Kanal Yönetimi

Şile Ağva Otelleri

ağva balayı otelleri

Şile Ağva Otelleri

Şile Ağva otelleri , İstanbul’un Şile ilçesine bağlı, Ağva beldesinde bulunmaktadır. Marmara Bölgesi’nde bulunan oldukça ünlü bir beldedir. “Ağva” sözcüğü, Latince kökenli olup “iki dere arasına kurulmuş köy” ve “su” anlamına gelmektedir. Bu güzel ve doğal mekân, en yoğun ziyaretçi çeken yerlerden biridir. İsminden de anlaşıldığı gibi doğal ve güzel oluşu ziyaretçilerin ilgisini buraya çekmektedir. Ağva’nın tercih edilmesinin nedenlerinden birisi de kıyıdaki otellerdir. Kıyı kısımlarda kano veyahut da deniz bisikleti ile gezi yapılabilmektedir. Nüfusu az olsa da yaz mevsiminde özellikle de hafta sonlarında kasaba nüfusu 10 bini geçmektedir. İnsan yoğunluğu çok fazla değildir.

Özellikle tatil yapmak için Ağva butik oteller doğal plajı ve yeşili ile bu konuda titiz davranan kişilere göredir. Koylar, ormana dağılan çiçekler, temiz oksijen ve adacıkların olduğu bir bölgedir Ağva. Son dönemlerde turizm ve otel sektöründe sıklıkla kendinden söz ettirmektedir. Özellikle İstanbul’un ve yüksek tempolu şehirlerin sakinleri gürültülerden uzaklaşıp kafa dinlemek için huzuru burada ararlar. Şile Ağva otelleri seçkin ve titiz bir tatil arayanlar için bulunmaz nimettir.

Genel olarak Karadeniz ikliminin hâkim olduğu Ağva, yıllık hava sıcaklık ortalaması bakımında 20 dereceyi aşmamaktadır. İklimin getirisi olarak yazları sıcak, kışları ise karlı ve soğuktur. Deniz ve ormanın olması ve bunun yanı sıra yaz mevsiminde -özellikle geceleri- insanı ferahlatan serin bir havanın hâkim olması insanların Ağva’ya gelmesinde büyük pay sahibidir. Fakat gündüzleri oldukça sıcaktır.

 

ağva balayı otelleri
ağva balayı otelleri

En Özel Anları Yaşamak İçin Ağva

Eskiden sadece gözde hafta sonu kaçamağı olarak kafa dinlemek için gidilen Ağva, artık gelişen otel hizmetleri ile yaz tatillerinin bambaşka anılarla ve rahatlıkla geçmesini mümkün kılıyor. Pansiyon veya oteller -fark etmeksizin- konukların üst seviye hizmet aldığı eşsiz bir deneyim demek yanlış olmaz. Bunun yanı sıra Şile Ağva balayı otelleri de göz önünde bulundurulabilir. Özellikle evlilik heyecanının başlarında olmak her zaman yaşanacak bir durum değildir. Kalabalık ve yorgun şehirlerde, bunaltıcı ortamlara kısa zaman geçirmek yerine güzel bir balayı tasarlamak için Ağva ilk seçenek olabilir.

ağva yıldönümü

Ağva’da Neler Yapabilirim?

Ziyaretçiler burada birçok popüler aktiviteyi deneyimleyebilirler. Çevre koylara düzenlenen tekne turları, derede yapılan keyifli tekne gezintileri, doğa yürüyüşleri ve trekking rotaları, dere kıyısında yaz-kış yapılan su sporları, kano ve deniz bisikleti gibi etkinlikler Ağva’nın en popüler aktiviteleri arasında yer alır. Aynı zamanda ormanda yürüyüş, koşu ve bisiklet gibi doğa sporları da yapılabilecek harika seçeneklerdir. Ağva’da avcılık da diğer bir tercih edilen etkinliklerden biridir. Ağva beldesi bu çeşitlilikler sayesinde ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Tüm bu deneyimleri yaşamak, Ağva Green River Otel ile aslında çok kolay. Hayallerinize yakışacak tatilinizi belki de Ağva’da yapmanın zamanı gelmiştir.

Ağva seyir Terası

Ağva seyir Terası

 

Ağva Bungalov otel Ağva Green River da yer ayırtmak için tıklayın…

Otelin tüm resimleri için tıklayınız… 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara !
× WhatsApp